Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها باتوجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در سطح جامعه، بسیاری از کسب و کارها به صورت آنلاین فعالیت می‌کنند و توصیه می‌شود که هموطنان از خریدهای حضوری تا حدامکان جلوگیری کنند. در همین راستا با یکی از شرکت‌های خرید اینترنتی به گفت‌وگو نشستیم تا درباره افزایش یا کاهش استقبال مردم از این نوع خریدها توضیحاتی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا امیرحسن موسوی مدیر روابط عمومی دیجی کالا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان فروش‌های اینترنتی این شرکت با توجه به تعطیلات و همچنین شیوع گسترده کرونا اظهار کرد: بدون شک شیوع ویروس کرونا بر روی آوردن کاربران به خرید آنلاین تاثیرگذار بوده و آمار‌های سال ۹۹ در مقایسه با سال‌های گذشته نشان دهنده رشد سهم اقتصاد دیجیتال از اقتصاد کشور بوده و در همین راستا متوسط سالانه فروش دیجی‌کالا در هشت سال گذشته نیز رشد داشته است.

مدیر روابط عمومی دیجی کالا افزود: در سال ۹۹ در مقایسه با سال ۹۸ نیز در ارزش خالص کالای فروخته شده شاهد رشد محسوسی بوده‌ایم و این شرایط در روز‌هایی که با پیک‌های مختلف کرونا روبرو بوده ایم و نیز با برگزاری جشنواره‌های بزرگ، به بیشینه خود رسیده است.

او در پاسخ به این سوال که آیا استقبال مردم از خرید اینترنتی بیشتر شده گفت: از ابتدای شیوع کرونا هر زمانی که ما با محدودیت‌های کرونایی در پیک‌های مختلف مواجه شدیم کاربران به فراخور محدودیت در رفت‌وآمد و خرید، سعی کرده‌اند که نیاز‌ها و کالا‌های روزانه خود را از پلتفرم‌های آنلاین برطرف کنند و بعضی از خریدهایشان را از این مسیر انجام می‌دهند. ما هم متناسب با تنوع و گستردگی کالا‌هایی که دارد و همینطور امکان تحویل سفارش در مقصد دلخواه کاربر، فرصت خوبی را برای کاربران فراهم کرده‌ایم که متناسب با شرایط پیش آمده در مسیری درست، سلامت و ایمن مایحتاج خود را برطرف کنند.

رشد خرید قابل توجه ماسک تنفسی از پلتفرم آنلاین

موسوی ادامه داد: در مورد استقبال از خرید اینترنتی می‌توان به آمار‌های مربوط به جستجوی کالا‌های مورد نیاز در دیجی‌کالا اشاره کرد و همانطور که در گزارش سال ۹۹ یعنی سالی که به شدت با روز‌های وخیم شیوع کرونا گره خورده نشان می‌دهد جستجوی ماسک تنفسی در سایت ما رتبه سوم را از میان کالا‌ها به خود اختصاص داده است. این یعنی فارغ از آنکه جستجوی کاربران به خرید منجر شود یا خیر، اقبال مردم به خرید اینترنتی به شدت بالا رفته است.

مدیر روابط عمومی دیجی کالا در پاسخ به این سوال که در حال حاضر بیشتر خرید‌ها در چه حوزه‌ای است گفت: ما کار خود را به عنوان مرجع خرید محصولات الکترونیک آغاز کردیم و در طول ۱۴ سال فعالیت خود همواره کالا‌های الکترونیک از اقبال گسترده‌ای از سوی کاربران برخوردار بوده است. به صورت کلی خرید‌های مردم در طول سی روز گذشته مربوط به خانه، آشپرخانه و محصولات پروتئینی و محصولات الکترونیکی بوده است.

او گفت: بر اساس گزارش سال ۹۹ بیشترین کالا‌هایی که از نظر تعدادی بیشترین خرید را داشته‌اند به ترتیب شامل این موارد می‌شوند: پایه نگهدارنده گوشی و تبلت و شارژر موبایل، دستکش یکبار مصرف، ماسک و کتاب بوده است. همچنین نکته جالب توجه کالایی هستند که کاربران مشتاق موجود شدن دوباره آن‌ها هستند، ماسک و روغن دو قلم کالایی هستند که کاربران با فعال کردن «موجود شد به من اطلاع بده» استقبال خود را برای خرید آن‌ها نشان داده‌اند.

بیشتر بخوانید

هفته دیجیتال برای نخستین بار در ایران برگزار می‌شود

موسوی در پاسخ به این سوال که برای اینکه مردم بیشتر از خرید‌های اینترنتی استقبال کنند، چه طرح‌هایی گذاشتید یا قرار است اجرا کنید گفت: به طور عمومی طرح‌هایی که کار شده‌اند براساس نیاز کاربران بوده و برای مثال، سال گذشته در یک پویش محیطی، با شعار آنلاین بخرید حتی اگر از دیجی‌کالا نمی‌خرید تلاش کردیم که اهمیت خرید آنلاین در دوران کرونا را به مخاطبان نشان دهیم. همچنین همواره در این مدت برای تمام مشتریان خرید اولی که برای اولین بار می‌خواهند از سایت ما سفارش دهند طرح ارسال رایگان برای هر نوع سفارشی را فعال کرده‌ایم و اکنون نیز فعال است.

او ادامه داد: در مجموع کمپین‌های ما مربوط به رویداد‌های زمانی هم خواهند بود. به طور مثال در آینده که بحث بازگشت به مدارس را داریم به همین شکل سعی می‌کنیم کالا‌های مورد نیاز کاربران را با تخفیف‌ها و مشوق‌های مطلوب در صفحه اصلی با سایر صفحه‌ها قرار بدهیم که کاربران نیاز خودشان را برطرف کنند. نحوه انتخاب این کمپین‌ها هم بیشتر برمی‌گردد به اینکه کاربران چه نیازی دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دیجی کالا فناوری اطلاعات خرید اینترنتی خرید اینترنتی دیجی کالا کالا ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۷۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، «داود منظور» در سخنرانی خود در هشتادمین نشست سالیانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک گفت: شبکه ملی اطلاعات ایران همه کشور را پوشش داده و خدمات باکیفیت را در لایه‌های مختلف ارائه می‌دهد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه شبکه فیبرنوری پنج میلیون خانوار را پوشش می‌دهد که این رقم تا یک و نیم سال آینده به ۲۰ میلیون خانوار افزایش می‌یابد، گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در ایران هفت و نیم درصد است که این رقم طی پنج سال اجرای برنامه هفتم توسعه، دو برابر خواهد شد.

منظور افزود: جمهوری اسلامی ایران فاز اول پلتفرم ملی دولت الکترونیک را راه‌اندازی کرده که تاکنون ۹۹ درصد از نهادهای عمومی را با سه‌هزار سرویس به منظور ارتقای حکمرانی دیجیتال متصل کرده است. علاوه بر این، احراز هویت آنلاین توسط هوش مصنوعی با دقت بالا در سرویس‌های دولتی استفاده می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور افزود: قانون جدید «مدیریت داده‌ها و اطلاعات ملی» راه را برای توسعه دولت هوشمند و همچنین ارائه داده‌های دولتی به بخش خصوصی با چارچوب مشخص هموار کرده است.

وی در ادامه به ارائه پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران به اعضای کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) پرداخت و گفت: تشویق و تسهیل سرمایه‌گذاری کشورهای عضو در اقتصاد دیجیتال؛ توسعه پلتفرم‌های دیجیتال و پارک‌های داده؛ توسعه کسب و کارهای دیجیتال متوسط و کوچک؛ تبادل تجربیات برای توسعه حقوق بشر در فضای مجازی به‌ویژه درمورد حقوق کودکان و خانواده‌ها در دنیای دیجیتال و توسعه تجارت الکترونیک و بازارهای دیجیتال منطقه‌ای، پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران به اعضای اسکاپ است.

کد خبر 6091014 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است